apfp logo finalAsociatia Producatorilor de Film Publicitar (APFP) a luat fiinta in anul 2016 si are ca scop principal stimularea si dezvoltarea productiei de filme publicitare.

Fiind o industrie in continua transformare, a aparut si nevoia existentei unei organizatii care sa aduca impreuna profesionistii din acest domeniu.

APFP are ca principale obiective:

  • Sustinerea intereselor producatorilor de filme publicitare in relatiile cu autoritatile publice centrale si locale.
  • Sustinerea intereselor producatorilor de filme publicitare in relatiile cu regiile autonome, companii nationale si alte persoane juridice care concura la buna desfasurare a activitatii producatorilor de filme publicitare.
  • Elaborarea si desfasurarea de programe de formare profesionala in domeniul productiei de filme publicitare.
  • Initierea, dezvoltarea si sprijinirea de proiecte ale unor tineri specialisti in domeniul productiei de filme publicitare.
  • Promovarea, publicarea, instruirea si educarea continua in domeniul bunelor practici si standarde  specifice productiei de filme publicitare.
  • Editarea de publicatii, indiferent de forma lor si de modalitatea de comunicare, care sa contina date, studii, informatii privind productia de filme publicitare.

APFP organizeaza evenimente destinate sustinerii productiei de filme publicitare. In acelasi timp, organizeaza cursuri de formare profesionala a specialistilor in domeniul productiei de filme publicitare.

Editeaza informari privind productia de filme publicitare cuprinzand informari, studii privind piata productiei de filme publicitare, inclusiv activitatea unor persoane fizice sau juridice care participa la desfasurarea activitatii in domeniul productiei de filme publicitare.

APFP isi propune sa se dezvolte cu fiecare actiune si, cu ajutorul membrilor, sa reuseasca sa puna aplicare planurile de sustinere a industriei de film publicitar sis a formeze profesionisti in domeniu.

1 COMMENT

Lasă un răspuns

− 6 = 1