Logo Family FilmLa Family Film credem că “It’s all about the people”. Și tocmai de aceea, am crescut o familie frumoasă de oameni de producție care au acumulat o experiență vastă și care astăzi se pot plia pe cerințe cât mai variate din culturi diferite, de pe toate continentele.

De 16 ani, ne propunem și reușim cu succes să dăm viață poveștilor clientilor noștri având două priorități – livrarea proiectului la cele mai înalte standarde și eficiențizarea bugetului.

Ne mândrim cu faptul că majoritatea colaborărilor noastre cu case de producție și agenții de publicitate, atât pe plan local cât și internațional (Marea Britanie, Olanda, Spania, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Belgia, Suedia, Japonia, Statele Unite ale Americii, Germania, Elveția, Malaezia, Liban, Emiratele Arabe Unite, Franța, Italia, Grecia, Rusia, Israel, India), s-au transformat în relații stabile pe termen lung. Semn că facem exact ceea ce trebuie.

Despre Romania

La capitolul locatii, Romania este o tara cu multe atuuri. Pe langa varietatea pe care o ofera, aici se poate obtine acordul de a filma aproape oriunde in schimbul unei taxe modice, comparativ cu alte tari din Europa, unde restrictiile si costurile sunt mult mai mari.

Peisajele naturale sunt similare cu cele din Austria sau Elvetia, insa accesul este mai facil si costurile mai mici.

Din punct de vedere arhitectural, Romania ofera locuri similare cu alte orașe europene, cu străzi înguste pavate, săli mari de operă, clădiri din vremea războiului și case impunătoare. In plus, cu sprijinul departamentului nostru artistic am reusit sa recream locații asemanatoare cu Germania, Italia, Spania sau vremurile medievale.

Tot aici se regasesc si locatii cu arhitectura futurista, autostrăzi moderne, transport public, spații deschise. Nu in ultimul rand, merita mentionata arhitectura comunista care are avantajele ei, oferind cadrul perfect pentru orice poveste care se desfasoara in aceasta perioada istorica sau in tarile din Europa de Est.

Celor de mai sus li se adauga nu mai putin de 33 de studiouri moderne complet echipate. Printre ele se numara unul dintre cele mai mari studiouri din Europa Continentala: 3250 metri patrati, o suprafață exterioara de 37 de hectare, care include 15 hectare de pădure, disponibile pentru construcția de seturi. Si cel mai mare rezervor interior de apa din Europa de Est care poate fi utilizat pentru filmări subacvatice si efecte speciale.

In cateva cuvinte, tara posibilitatilor multiple pentru proiecte diverse si bugete eficiente.

Lasă un răspuns

1 + 6 =