Icon films a fost fondata la inceputul anului 2013 de catre echipa creativa de productie din spatele Domino Productions.

Compania continua cu entuziasm sa ofere servicii de productie pentru aceeasi clienti precum : Academy Films, MJZ, Anonymus Content, Blink, Stink TV, RSA, MarkenFilm, Wanda Productions, Quad, Smuggler, Skunk , Tony Petersen Films, etc.

Aceasta colaborare in desfasurare a fost sursa unor reclame de pe site iar totul fiind posibil cu ajutorul producatorilor Icon Films si bineinteles a echipelor de film de top din tara noastra.

In timp ce Romania a evoluat in ultimii ani ca o interesanta si de incredere locatie de filmare , Icon films a continuat traditia muncii intense pentru a putea satisface dorintele unor regizori precum Jonathan Glazer, Dougal Wilson, Adam Berg, Adam Hashemi, Nicolai Fuglsig, Brian Beletic, Jeff Nichols, John Hillcoat si multi altii.
Prin intermediul parteneriatului cu Stillking Films,  Icon films si-a extins activitatea si catre servicii de productie pentru film si televiziune.

Printre aceste proiecte putem aminti mini seria “Sons of Liberty “ (pentru History Channel) regizata de catre Kari Skogland (The Handsmaid’s Tale) , filmul “War Dogs” regizat de Todd Philips (The Hangover) pentru Warner Bros si seria “The Romanoffs” pentru Amazon , regizata de Matthew Weiner (Mad Men) .

Lasă un răspuns

4 + 3 =